EURO2020 HRM Praktikant

Vær med til at skabe Danmarks største fodboldfest

Denne sommer markerer UEFA 60-året for den første EM-slutrunde ved at fordele værtskabet på 12 forskellige byer i hele Europa. For første gang nogensinde er Danmark blevet valgt som et af værtslandene ved en EM-slutrunde i fodbold. København skal derfor være vært for fire kampe i perioden 12. til 29. juni 2020.

EURO2020/DBU søger en Administrativ/HRM-praktikant fra CBS i perioden 30. marts - 19. juni 2020

Skal du i praktik i forbindelse med din HRM-uddannelse, og kunne du tænke dig at få værdifuld erfaring fra en event, der er i gang med at opbygge en projektorganisation, der skal løfte en på alle måder historisk sportsbegivenhed i København?

Som praktikant i EURO2020/DBU vil du blive en del af EURO2020’s Administration og i tæt samarbejde med vores Office Manager, og med DBU's HR-konsulent, være med til at rekruttere og onboarde yderligere ca. 40 medarbejdere frem til turneringsstart. Du vil få berøring med mange aspekter af HR-paletten og få en stor berøringsflade i EURO2020, i DBU, i UEFA, samt blandt vores mange samarbejdspartnere.

Du kan se frem til at få hands-on erfaring med følgende områder:

 Rekruttering og onboarding af primært EURO2020 medarbejdere

 Koordinering af interne og eksterne events med relation til EURO2020, såsom UEFA Work Visits, Work Shops, teambuilding

 Ad-hoc HR-opgaver, som fx arbejdsmiljø, trivsel, MUS-opfølgning, og opdatering af diverse personale- og ledelseshåndbøger

Om dig:

Vi søger en yderst selvstændig person, der er nysgerrig og opsøgende, og som selv kan drive sine opgaver. Du er forandringsparat og kan håndtere et positivt og levende  arbejdsmiljø hvor  tingene i dag, ikke altid ser ud som de gjorde i går. Til denne stilling er det kun et plus, hvis du er vild med fodbold.

Praktisk:

Du skal være i gang med en HRM-uddannelse på CBS og være berettiget til praktik. Vi forestiller os, at du tre dage om ugen vil arbejde på EURO2020's kontor i Telia Parken og én dag om ugen hos DBU i Brøndby. Den sidste dag kan du bruge på dit studie og/eller dit studiejob. Stillingen er ulønnet, men EURO2020 betaler din frokost og er du bare lidt vild med fodbold, vil du få en oplevelse for livet.

Samtaler forventes afholdt i slutningen af uge 10.

Arbejdssted: Parken, Østerbro
Ansøgningsfrist: 28-02-2020
Kontaktpersoner: Tia-Maria Frank, Event coordinator 
E-mail: E-mail
Telefonnummer: 30 80 14 16
Du kan søge jobbet her