Coca-Cola bliver sponsor for UEFA EURO 2020

Foto: UEFA

UEFA og Coca-Cola har annonceret en aftale, der betyder, at drikkevareproducenten bliver officiel sponsor af ikke-alkoholiske drikke ved UEFA EURO 2020.

Næste sommers slutrunde kommer til at få en særlig europæisk atmosfære med 12 værtsbyer fordelt over hele kontinentet for at fejre EM-turneringens 60 års-jubilæum.

Aftalen om sponsoratet giver virksomheden muligheden for præsentere en række brands – heriblandt kulsyreholdige drikke, sports-drikke, vand, ready-to-drink kaffe og frugtbaserede drikkevarer – med mulighed for lavt og intet sukkerindhold.

Vi sætter pris på Coca-Colas fortsatte engagement i europæisk landsholdsfodbold, som løber på mere end tredje årti, i kraft af, at de nu er kommet ombord som sponsor for UEFA EURO 2020, sagde Guy-Laurent Epstein, marketingdirektør for UEFA Events SA.

“Coca-Cola er en perfekt partner for os, ikke bare på grund af deres lange tilknytning til UEFA, men også på grund af deres evne til at samle folk og bringe dem sammen. Netop det er relevant for UEFA EURO 2020, som vi for første gang arrangerer på tværs af 12 lande, hvilket vil give flere fans end nogensinde før mulighed for at se fodbold på topniveau på tværs af kontinentet.”

Coca-Cola har nydt godt af et langt og frugtbart partnerskab med UEFA. Et partnerskab der går tilbage til 1988, hvor de for første gang var sponsor for europæisk fodbolds førende landsholdsturnering.

“Vi har en lang og rig historie med at støtte fodbold på alle niveauer fra græsrod til verdensklasse,” sagde Walter Susini, Coca-Colas vice president for marketing i Europa, Mellemøsten og Afrika.

“Jeg er begejstret over, at vi kan fortsætte med at dele glæden ved fodbold med millioner af fans såvel som vores kunder og partnere. I 2020, både op til og under turneringen, vil vi have et bredere udvalg af drikkevarer end nogensinde før som forfriskning for både hold og fans på tværs af hele Europa.”

UEFA EURO 2020 begynder i Rom den 12. juni og slutter en måned senere med finalen på Wembly Stadium i London.

Turneringens kampe vil blive spillet I 12 værtsbyer på tværs af Europa: Amsterdam, Baku, Bilbao, Bukarest, Budapest, Dublin, Glasgow, København, London, München, Rom og Sankt Petersborg.