Bornholmske Niclas er EURO2020-frivillig nummer 1000 til historiens største EM i fodbold. Søndag blev han modtaget med balloner og champagne efter samtale i København

Når København til sommer skal være vært for den største EM-slutrunde nogensinde, kræver det massevis af hænder at få de store slutrunde-hjul til at køre rundt. Indtil nu har mere end 1500 tilmeldt sig til at blive taget i betragtning til frivilligtjansen. Søndag 24. november blev frivillig nummer 1000 interviewet i forbindelse med at hjælpe til ved EURO2020. 

Til daglig er han daglig leder i Rema1000 i Rønne på Bornholm, hvor han bor. Men til sommer er der helt nye rammer for den 28-årige Niclas Fuglsang, når han som én af 1300 frivillige kræfter skal sikre en sikker og sjov EM-slutrunde for både fans, spillere og øvrige internationale gæster.

Søndag 24. november var Niclas Fuglsang taget den lange tur fra Bornholm til København for at deltage i et indledende interview om at blive frivillig til sommerens slutrunde. Hvorfor? Fordi det er en drøm, der går i opfyldelse.

"For mig er det en drøm at være med til en slutrunde i fodbold på dansk jord. Jeg får sikkert aldrig den her mulighed igen, og jeg vil gerne kunne fortælle mine børn engang, at deres far var med til at skabe rammerne om det største EM nogensinde," siger Niclas Fuglsang.

Niclas Fuglsang blev interviewet som frivillig nummer 1000, og det gik naturligvis ikke stille for sig. Både konfetti og champagne ventede på den unge bornholmer, da han kom ud af sit interview:

"Det var en ret fantastisk oplevelse. Det havde jeg ikke lige forventet, men jer er super glad og jeg glæder mig bare endnu mere til, at blive en del af frivillig-teamet til sommer", siger Niclas Fuglsang. Se video med Niclas, der bliver overrasket HER.

For frivilligmanager i EURO2020 København, Jakob Wärme Lykke, fortjener alle 1500 tilmeldte frivillige konfetti og champagne. Uden dem ville der nemlig ikke være et EM til sommer:

"Som vi ser det hver eneste dag i foreninger og institutioner over hele Danmark, så er en så stor slutrunde kun mulig på grund af de frivillige. De kommer til at lede fans de rette steder hen, sikre udlevering af billetter og akkrediteringer til medierne og ikke mindst være med til at skabe en fantastisk stemning under hele turneringen. Kort sagt: De er rygraden i hele eventet," siger Jakob Wärme Lykke.

Du kan stadig nå at tilmelde dig som frivillig til EM-slutrunden til sommer indtil 28. november. Læs mere på copenhageneuro2020.dk.

FAKTA OM EURO2020 

- I Parken i København spilles fire kampe: 13., 18., 22. og 29. juni 

- 30. november trækker UEFA lod om, hvem der skal spille hvor og hvornår

- I københavn placeres Football Village på Ofelia Plads 

EURO2020 afholdes i 12 forskellige byer i 12 forskellige lande. Åbningskampen spilles i Rom den 12. juni, finalen spilles i London den 12. juli og i København spilles fire kampe. Bag det danske værtskab står et samarbejde mellem Dansk Boldspil-Union, Københavns Kommune, Sport Event Denmark og Wonderful Copenhagen. Læs mere på copenhageneuro2020.dk.

Vedhæftede filer 

EURO2020 frivillig nummer 1000 - tværformat.jpg 

EURO 2020 frivillig nummer 1000 - højformat.jpg 

Kontaktinformation 

Henriette Leth Nielsen - Host City Promotion Manager EURO2020 - 20152220 - heln@dbu.dk