Attraktivt billettilbud til EURO 2020

Billetter vil være tilgængelige via euro2020.com/tickets fra d. 12. juni til d. 12. juli 2019 fra €30 

UEFA har præsenteret billetsalgspolitikken og billetpriserne til EURO 2020, der for første gang afholdes på tværs af Europa for at markere turneringens 60-års jubilæum. Turneringen, som bliver afholdt fra d. 12. juni til d. 12. juli 2020, vil vise de 24 kvalificerede hold spille i 12 forskellige byer: Amsterdam, Baku, Bilbao, Bukarest, Budapest, København, Dublin, Glasgow, London, München, Rom og Skt. Petersborg.

Rekordmange billetter, i alt tre millioner, vil være tilgængelige for fans, hvilket betyder, at flere fans end nogensinde før vil få muligheden for at 'LIVE IT. FOR REAL' – et slogan designet til at inspirere og tilskynde fans til at opleve kampe live på stadion. Næsten 2,5 millioner billetter – mere end det totale antal billetter til hele EURO 2016 – er blevet reserveret til fans af de deltagende hold og det generelle publikum.

'Fans First'

  • 82 procent af billetterne til EURO 2020 er forbeholdt fans af de deltagende hold og det generelle publikum
  • En million billetter vil være tilgængelige for €50 eller mindre på tværs af 44 kampe
  • I alt 40.000 billetter til semifinalerne og finalen i London vil være til salg for €100 eller mindre
  • Fans, som ikke er lykkedes med at købe billetter i løbet af den første salgsfase, bliver de første til at få besked om nye muligheder for tilgængelige billetter (på grund af mislykkede betalinger og returnerede billetter). Disse fans vil blive givet en periode med eksklusiv forkøbsret.

Billetprodukter

Der vil være to forskellige typer af billetter at vælge imellem:

  • Individuel billet: én kamp på ét stadion
  • 'Follow my team"-billet (sælges fra december 2019): En billet, der gør det muligt for fans at deltage i en knockout-kamp med deres yndlingshold uafhængigt af kampens geografiske placering. Hvis holdet ryger ud før knockout-kampene, vil hele billetprisen blive refunderet

UEFA vil gøre et antal billetter tilgængelige for fans med handicap til hver enkelt kamp i den laveste priskategori, uanset hvor på stadion, de er placeret. Fans med handicap kan desuden anmode om en gratis plads til en ledsagende person.

Tidsplan for ansøgning om billetter på euro2020.com/tickets

I den første salgsfase – der løber fra d. 12. juni til d. 12. juli 2019 – vil 1,5 millioner billetter blive gjort tilgængelige for det generelle publikum, hvilket er 50 procent mere end i 2016.

I den anden salgsfase – i begyndelsen af december 2019 – vil en million billetter være tilgængelige for fans af de deltagende hold, hvilket er 20 procent mere end i 2016. Salget af disse billetter starter efter den endelige lodtrækning til turneringen, som finder sted d. 30. november 2019.

Endnu en salgsfase vil finde sted i april 2020, da de sidste fire hold, der kvalificerer sig til EURO 2020, vil blive bestemt efter playoff-kampene i den europæiske kvalifikation, som finder sted imellem d. 26. og 31. marts 2020.

Alle billetter vil udelukkende blive solgt online via adressen: euro2020.com/tickets.

Til alle kampe og i alle kategorier, hvor efterspørgslen overstiger udbuddet, vil billetterne blive fordelt efter en fair og gennemsigtig lodtrækning. Alle ansøgere vil have lige stor chance for at blive udtrukket, uanset hvornår ansøgningen er blevet udfyldt imellem d. 12. juni og d. 12. juli 2019.

Billetkategorier og priser

Der vil blive udbudt billetter i tre kategorier til EM 2020, og værtsbyerne er blevet fordelt i to grupper, for at  afspejle indbyggernes købekraft og gennemsnitsindkomst.

Gruppe A inkluderer Amsterdam, Bilbao, København, Dublin, Glasgow, London, München, Rom og Skt. Petersborg, mens Gruppe B omfatter Baku, Bukarest og Budapest.

Prisgrupperne er blevet blevet brugt gennem hele turneringen. I konsekvens heraf er billetter til kvartfinalen i Baku billigere end billetter til kvartfinalerne i München, Rom og Skt. Petersborg.

Gældende moms i hvert enkelt værtsland er inkluderet i billetprisen og vil blive dækket af UEFA.

Officiel videresalgsplatform

En videresalgsplatform vil gøre det muligt for fans at udbyde billetter til videresalg til pålydende værdi via euro2020.com/tickets. Videresalgsplatformen vil være tilgængelig i 2020. Platformen vil gøre det trygt for fans at købe billetter af andre fans gennem en officiel UEFA-salgskanal. Dette fjerner risikoen for at erhverve sig ugyldige eller falske billetter og sikrer, at sælgerne modtager alle deres penge.

'Hospitality' pakker

Der vil være officielle 'hospitality'-pakker til alle stadions fra d. 12. juni 2019. Der er en række muligheder, der inkluderer private suiter, business lounges og en klub i mere uformelle omgivelser. Besøg euro2020.com/hospitality for mere information.