Velkommen til den første EURO2020 frivillig klumme

Vores frivillig ambassadør, Flemming Povlsen udtrykker det sådan her: ”Uden de frivillige vælter et arrangement som dette”, og det har han så inderlig ret i. Uden den store indsats fra de frivillige ville der ikke kunne afvikles et EM i fodbold, så enkelt er det.

Derfor er det også så vigtigt for os at lave det bedst mulige EURO2020 frivillig program. Et frivillig program der gerne skal gøre det sjovt, spændende og ikke mindst give de frivillige en oplevelse for livet. En af måderne hvorpå vi kan lave det bedste frivillig program og skabe den bedste oplevelse, er uden sammenligning ved at inddrage alle jeres gode råd og erfaringer.

Derfor har vi lavet et spørgeskema omkring frivilligdelen, hvor vi har fået mere end 500 besvarelser. I øjeblikket er vi ved at grave os ned i jeres gode råd og input, sådan at vi kan indarbejde dem i programmet. I det næste nyhedsbrev vil vi præsentere den vigtigste læring derfra, men allerede nu kan vi sige, at nogle af de gode råd, vi får er at lave vagtplanen tidligt, skabe klare funktionsbeskrivelser og tydelig kommunikation. Vi vil gerne love, at vi vil gøre vores ypperste for at være tidlig ude med vores kommunikation og prøve at være så tydelige som muligt, sådan at vi får forventningsafstemt med jer på bedste vis.

En forventningsafstemning med de frivillige vil helt sikkert være; kommer man ind og ser en EM-kamp i Parken som frivillig? Vi ville ønske, at vi kunne svare ja, men det gør man desværre ikke.

Mange har spurgt os, hvornår den officielle tilmelding til at blive EURO2020 frivillig åbner. Den vil med 95% sikkerhed åbne den 4. juni 2019, og derefter vil man frem til den 20. august 2019 kunne melde sig som frivillig. Herefter lukker vi for tilmeldingen. Den 7. september 2019 arrangerer vi en stor frivillig interviewdag, hvor alle tilmeldte kommer ind i Parken til en videre dialog. 

Indtil tilmeldingen åbner, vil vi her på hjemmesiden og i nyhedsbrevet uddybe hvilke funktioner, vi skal bruge til EM. 

På vegne af EURO2020 frivilligteamet.

Mads Bang Aaen - Frivilligansvarlig EURO2020.
mako@dbu.dk