EURO2020 ambassadør - Flemming Povlsen - Vigtigheden af de frivillige

Ud over at være overordnet ambassadør for EURO2020 i Danmark, er Flemming Povlsen også ambassadør for de mere end 1000 frivillige, der skal bruges til EURO2020 i København.

”Jeg var aldrig i tvivl om mit svar, da jeg blev spurgt af DBU om min lyst til at medvirke som ambassadør for EURO2020 i Danmark. Med min stærke passion for fodbold og min egen historie som aktiv fodboldspiller ved jeg, hvilke følelser, der er på spil, når bolden ruller. Særligt den smittende stemning af fællesskab fodbold kan skabe i den danske befolkning, vil jeg gerne være med til at give de bedste betingelser. Alt for endnu en sommer i begejstringens tegn”, fortæller Flemming, der samtidig håber, at hans ambassadørrolle også kan være med til at skabe en folkefest, samle foreningslivet og styrke fællesskabet i fodbold-Danmark.

”EURO2020 i Danmark er en kæmpe begivenhed med enorm international fokus fra medier og publikum. Et sportsarrangement af den størrelsesorden kræver mange ben at stå på. Og især på frivillighedsdelen er det vigtigt at aktivere mange for at løfte de ofte usynlige men uhyre vigtige opgaver, der omkranser sådan et arrangement.”

Flemmings fornemmeste rolle i forhold til de frivillige bliver at skabe ekstra fokus på det kæmpe stykke arbejde, som de gør i forbindelse med, at EM-kampene skal afvikles i Parken. Som tidligere fodboldspiller og nu ambassadør for EURO2020, ved Flemming især hvor stor en rolle de frivillige har for en stor fodboldturnering. Hør mere i nedenstående video.