Klummen: Det er sjovere at være frivillig sammen med en du kender

Du kan nu søge om at blive frivillig til EURO2020. Jeg er rigtig glad for, at der allerede er flere end 250, som har meldt sig.

Jeg håber, at rigtig mange vil gribe muligheden for at komme tæt på EM-slutrunden, når bolden triller i København næste år. Jeg håber samtidig, at du vil prikke en god ven, veninde, familiemedlem eller en kollega og opfordre ham eller hende til at gøre det samme.

Ikke blot fordi vi skal bruge flere end 1.300 frivillige til at løfte opgaven og gøre EM til en folkefest den 12. juni til 12. juli 2020 – men også fordi I får en stor oplevelse sammen.

Som frivillig bliver du ambassadør for EURO2020 i København og en bærende del af holdet. Og er du frivillig sammen med en du holder af, så skaber I minder sammen, der kommer til at holde i mange år fremover.

Derudover får du som frivillig ved EURO2020 bl.a. også en lækker tøjpakke fra Adidas, god mad, en erindringsgave, en stor frivilligfest. Vi kan desværre ikke hjælpe med adgang til at se EM-kampene i Parken.

Til de fleste funktioner skal du kunne være frivillig på de fire kampdage, 13. juni, 18. juni, 22. juni og 29. juni samt en dag mere, mens du til andre funktioner kan få vagter allerede fra midten af maj og frem til midten af juli.

Vi har desværre oplevet, at nogle er stødt på udfordringer med at tilmelde sig. Skulle du opleve problemer, kan du forhåbentlig finde hjælp i guiden herEllers er du velkommen til at skrive til os på frivillig@dbu.dk eller ringe på 30801405, så vil vi forsøge at hjælpe dig hurtigst muligt.

Til sidst en opfordring herfra. Spred gerne budskabet om at det nu er muligt at søge om at blive frivillig til EM på hjemmebane – det er sjovere sammen med en du kender.  

Du søger om at blive frivillig her.