500 har meldt sig som frivillig til EURO2020 i København

Det er ikke mere end tre uger siden, at tilmeldingen til at blive frivillig ved EM i København næste sommer åbnede, og flere end 500 har allerede meldt sig under fanerne til at gøre EURO2020 til en folkefest.

”Vi er meget glade for, at der allerede er så mange, som har søgt om at blive frivillige til EM-slutrunden i Danmark,” siger Mads Bang Aaen, der er Volunteer Manager for EURO2020 i København.

”Vi opfordrer alle til at søge om at blive frivillige. Alle vores erfaringer og feedback fra andre store sportsevents i Danmark viser, at de frivillige får en kæmpe oplevelse ved at være komme helt tæt på et stort mesterskab,” siger han.

Der skal i alt bruges 1.300 frivillige til at løfte opgaven og gøre EM til en folkefest den 12. juni til 12. juli 2020. Så der er stadig et godt stykke, inden de danske EM-arrangører har frivillige hænder nok:

”Tilmeldingen lukker midlertidigt ned den 20. august og åbner igen til efteråret. Dog vil det formentlig ikke være alle funktioner, du kan søge til den tid. Så hvis du vil være garanteret at komme i betragtning til lige præcis den funktion, du brænder mest for, skal du altså ansøge inden den 20. august,” siger Mads Bang Aaen.

UEFA har som krav, at frivillige skal være fyldt 18 år senest den 1. maj 2020.

Du kan finde alle funktionsbeskrivelserne her.

Du søger om at blive frivillig til EURO2020 her.

Hvis du har spørgsmål, i forbindelse med at du udfylder din ansøgning om at blive frivillig til EURO2020, har vi lavet en guide.

Alle frivillige skal ind til et interview. Derfor afholder vi en stor interviewdag lørdag den 7. september 2019 i Parken i København. Har man ikke mulighed for at deltage den dag, vil der også være mulighed for at blive interviewet på andre tidspunkter.

EURO2020 afholdes i 12 forskellige byer i 12 forskellige lande. Åbningskampen spilles i Rom den 12. juni, finalen spilles i London den 12. juli og i Danmark spilles fire kampe. Bag det danske værtskab står et samarbejde mellem Dansk Boldspil-Union, Københavns Kommune, Sport Event Denmark og Wonderful Copenhagen. Læs mere på www.copenhageneuro2020.dk.