Flemming Povlsen bliver ambassadør for EURO2020 i Danmark

I 2020 skrives der dansk fodboldhistorie, når København for første gang nogensinde skal danne rammen om EM-slutrunden i fodbold sammen med 11 andre europæiske værtsbyer. Særligt EM har en speciel plads hos de danske fodboldfans, hvorfor det er stor glæde for EURO2020 i Danmark, at tidligere landsholdsspiller og europamester Flemming Povlsen har takket ja til at blive lokal ambassadør for denne historiske sportsbegivenhed.

”Jeg var aldrig i tvivl om mit svar, da jeg blev spurgt af DBU om min lyst til at medvirke som ambassadør for EURO2020 i Danmark. Med min stærke passion for fodbold og min egen historie som aktiv fodboldspiller ved jeg, hvilke følelser, der er på spil, når bolden ruller. Særligt den smittende stemning af fællesskab fodbold kan skabe i den danske befolkning, vil jeg gerne være med til at give de bedste betingelser. Alt for endnu en sommer en begejstringens tegn”, fortæller Flemming, der samtidig håber, at hans ambassadørrolle også kan være med til at skabe en folkefest, samle foreningslivet og styrke fællesskabet i fodbold-Danmark.

”EURO2020 i Danmark er en kæmpe begivenhed med enorm international fokus fra medier og publikum. Et sportsarrangement af den størrelsesorden kræver mange ben at stå på. Og især på frivillighedsdelen er det vigtigt at aktivere mange for at løfte de ofte usynlige men uhyre vigtige opgaver, der omkranser sådan et arrangement.”

Flemming Povlsens første officielle optræden som EURO2020 ambassadør bliver allerede på lørdag den 2. marts 2019 til Fodboldens Kongres i Forum Horsens.

Læs mere om EURO2020 her: https://www.dbu.dk/landshold/euro-2020

For yderligere information kontakt venligst:

Promotion Manager for EURO2020

Charlotte Wøhlk, mail: chaw@dbu.dk tlf.: 4062 3016