Sidste chance for at blive frivillig til EM på hjemmebane

Det er nu, du skal til tasterne, hvis du vil være med til at gøre EM i København til en folkefest. Den 20. august lukker frivilligtilmeldingen til EURO2020 i København midlertidigt ned.

Kunne du tænke dig at komme helt tæt på den største sportsbegivenhed i Danmark nogensinde? Kunne du tænke dig at hjælpe fodboldfans med at få den bedst tænkelige oplevelse ved EM i fodbold i København?

Så er det nu, at du skal melde dig som frivillig til EURO2020.

Lige nu er alle frivilligfunktioner stadig i spil. Men den 20. august lukker tilmeldingen midlertidigt ned, og vi begynder at fordele de flere end 800 tilmeldte ud på de forskellige funktioner. 

Når tilmeldingen åbner igen til efteråret, vil det derfor ikke være alle funktioner, du kan søge til den tid. Så hvis du vil være garanteret at komme i betragtning til lige præcis den funktion, du brænder mest for, skal du altså ansøge inden den 20. august.

Klik her for at tilmelde dig som frivillig til #EURO2020

Du kan læse meget mere om alle frivilligfunktionerne her. Så ved du hvilke kompetencer de enkelte opgaver kræver, og hvad vi forventer i forhold til antal vagter med mere. 

Hvis du har problemer eller oplever udfordringer ved tilmelding, så skriv endelig til os på frivillig@dbu.dk eller ring på 3080 1405, så vil vi forsøge at hjælpe dig hurtigst muligt.