Nyheder

EURO2020 kommer til at afsløre og være en stor del af nyheder optil slutrunden i 2020. Her kan du finde nogle af de store milepæle for arrangementet.  

 

UEFA udskyder EM-slutrunde til sommeren 2021

Grundet den aktuelle corona-krise har UEFA besluttet at udskyde EM-slutrunden til sommeren 2021. DBU’s formand kalder beslutningen ’ordentlig, nødvendig og ansvarlig’.

Alle 24 EM-nationer har valgt base for EM-slutrunden i fodbold

Christian Eriksen og resten af det danske Herrelandshold slår sig ned i vante omgivelser i Danmark under EM til sommer, mens Ronaldo og Portugal får base i Budapest. UEFA har offentliggjort base camps for alle 24 EM-nationer til sommerens slutrunde.

Kæmpe frivillig-puslespil tager form

Kæmpe efterspørgsel på EM-billetter

Nu bliver der i alt sat 15.000 billetter til salg til sommerens tre EM-kampe. Danmark har hjemmebane i alle gruppekampe, der alle spilles i Parken i København.

Rådhuspladsen samler danskerne til EM på storskærm til sommer

Når det danske Herrelandshold i fodbold spiller kampe ved EURO2020 til sommer, er det den traditionsfyldte Rådhuspladsen, der skal samle danskerne i fællesskab om EM på storskærm.

Danmark spiller alle tre gruppekampe ved EURO2020 i Parken

Når herrelandsholdet til sommer skal spille EURO2020, bliver det med hjemmebane i Parken i alle tre gruppe kampe - det står klart efter fredagens lodtrækning i Nyon.

Vil du med til #EMPÅHJEMMEBANE?

Tjek info om billetsalget til danske fans til #EURO2020 https://www.dbu.dk/landshold/herrelandshold/a-landsholdet/euro-2020-billetter/ ...