Tilmelding

Tilmeldingen er åben!

Tilmeldingen lukker midlertidigt ned den 20. august og åbner igen til efteråret. Dog vil det formentlig ikke være alle funktioner, du kan søge til den tid. Så hvis du vil være garanteret at komme i betragtning til lige præcis den funktion, du brænder mest for, skal du altså ansøge inden den 20. august.

Inden du ansøger om at blive frivillig ved EURO2020, bedes du læse alle funktionsbeskrivelserne grundigt igennem, så du ved hvilke kompetencer de enkelte opgaver kræver, og hvad vi forventer i forhold til antal vagter med mere. Du kan finde alle funktionsbeskrivelserne her.

Har du spørgsmål, i forbindelse med at du udfylder din ansøgning om at blive frivillig til EURO2020? Vi har lavet en guide, hvor du forhåbentlig kan finde svar på dine spørgsmål. Husk, at du kun kan ansøge om at blive frivillig til én værtsby.

Hvis du har problemer eller oplever udfordringer ved tilmelding, så skriv endelig til os på frivillig@dbu.dk eller ring på 3080 1405, så vil vi forsøge at hjælpe dig hurtigst muligt.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her for løbende at få information omkring frivilligprogrammet.

Jeg var aldrig i tvivl om mit svar, da jeg blev spurgt af DBU om min lyst til at medvirke som ambassadør for EURO2020 i Danmark.

- Flemming Povlsen