Frivillig vises ikke

Frivilligtilmeldingen er midlertidigt lukket. 
Det er stadig muligt at blive frivillig ved EURO2020 i København i og omkring Football Village på Ofelia Plads.

Du skal min. tage 6 vagter i løbet af de 31 dage EM-slutrunden varer. Så kan du se frem til:
👉 Tøjpakke fra Adidas
👉 Mad og drikke
👉 Gave
👉 Officielt certifikat
👉 En kæmpe frivilligfest
👉 Og ikke mindst en oplevelse for livet!

Ønsker du at have vagter med dine venner m.m., eller foretrækker du dagvagter frem for eftermiddags- eller aftenvagter, vil vi have stor mulighed for at efterkomme dette.

Er du under 18 år og ønsker at være frivillig, bedes du kontakte os på frivillig@dbu.dk

I tilmeldingsmodulet kan du prioritere mange andre funktioner, men du skal vælge 'Mobility Maker', da de øvrige funktioner er fuldt besat.

Du kan læse mere om de forskellige frivilligfunktioner som Mobility Maker i Host City Copenhagen herunder.

Football Village - Ofelia Plads

Er du en stærk projektleder og kan have mange bolde i luften samtidig, skal du være med til at gøre frivilligcenteret til det bedste sted at være for frivillige. Her giver vi service til andre frivillige ude i byen, og sikrer support til dem.

Her hjælper vi de ansvarlige med et hav af aktiviteter i de 30 dage Football Village holder åbent. Denne plads er slutrundens hjerte gennem 30 dage.

Her giver vi information om EM-slutrunden og København, og sætter en ære i at kommunikere god service til alle fans i byen.

Er du stolt af København, og det som byen byder på, så er den her opgave lige dig. Fansguides tager imod vores gæster fra lufthavnen og hele vejen gennem byrummet.

Under de 30 dage Football Village holder åbent, kommer der dage med stort pres på folkemængderne. Vil du være med til at sikre, at alt forløber flot og i god stemning, så skal du med her.

Her sikrer vi også, at alle aktiviteter i byrummet og storskærmsvisninger på kampdage, forløber som det skal.

Her tiltræder du alle opgaver, og er klar på at dække en vagt ind for andre. Dit mødested er Football Village på Ofelia Plads og du bliver sendt afsted derfra, hvis der er behov.

Ønsker du at blive frivillig til EM på hjemmebane i 2021, kan du tilmelde dig vores venteliste herunder. Så får du besked direkte i din indbakke, når tilmeldingen åbner tirsdag den 1. september.

If you want to become a volunteer for the UEFA EURO2020 in Copenhagen in 2021, you can sign up for our waiting list below. We will send you an email, when the application portal opens on September 1.

Læs mere under betingelser og vilkår.

**Vi gør opmærksom på, at tilmelding til vores venteliste ikke gælder som en frivillig-ansøgning. Ansøgning foregår gennem UEFA’s database, når denne åbner.

Please note, that subscribing to our waiting list doesn’t count as a volunteer application. You must apply through the official UEFA database, when this opens.**

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på frivillig@dbu.dk eller ringe på 3080 1405, så vil vi forsøge at hjælpe dig hurtigst muligt.