Frivillig til EURO2020

Velkommen til EURO2020 frivilligprogrammet for EM i fodbold 2020 i København. EM afvikles fra den 12. juni til den 12. juli i 12 værtslande rundt om i Europa.

Kampene i Danmark afvikles lørdag den 13. juni, torsdag den 18. juni, mandag den 22. juni og mandag den 29. juni. Kamptidspunkterne kender vi efter lodtrækning til EM-puljerne den 30. november.

Som frivillig omkring Parken skal alle frivillige forvente minimum at kunne være frivillig på de fire kampdage, derudover vil mange også skulle være frivillig i dagene rundt om kampdagene. Vi vil løbende opdatere, hvilke dage man skal være frivillig inden for de forskellige områder under frivillig-funktionsbeskrivelserne.

I Fanzonen og rundt om i byen skal der bruges frivillige fra starten af juni til finalen er spillet søndag den 12. juli. I alt skal der bruges mere end 1.300 frivillige til at afvikle EM i fodbold i København.

Bliv frivillig til EURO2020

Tilmeldingen er åben!

Se meget mere om tilmeldingen til EURO2020 i København og de forskellige funktionsbeskriver her.

Jeg var aldrig i tvivl om mit svar, da jeg blev spurgt af DBU om min lyst til at medvirke som ambassadør for EURO2020 i Danmark.

- Flemming Povlsen